Архив: Булфото
fallback

85-годишна жена е била убита при опит за грабеж в апартамента й в столичния квартал "Овча купел", съобщи БНР.

Малко след 22.00 часа снощи нападателите са разбили вратата на жилището. Вътре е била само възрастната жена. Мъжете я нападнали и ударили няколко пъти, след което взели част от вещите в жилището и избягали. Вследствие на побоя жената е починала. Според информация на "Хоризонт" тя е била роднина на известна съдийка у нас.

На мястото на инцидента са изпратени екипи на шесто РПУ и столичната полиция. Нападателите се издирват. Днес ще бъде извършен втори оглед на мястото на убийството. Според източници от полицията вероятно крадците са решили, че жилището е празно и не са знаели за присъствието на възрастната жена вътре. Първоначалната им идея е била само да оберат апартамента.

Убитата жена е свекърва на столичната съдийка Нели Куцкова. Това потвърди самата тя пред Нова телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Дали

преди 10 години

Дали съдебната система ще осъди убитата при грабеж жена за тежки психологически проблеми и стрес,нанесени на обирджиите от смъртта и при побоя? Тя няма право да нанася психотравми на беззащитните грабители,трябваше просто да направи кафе и да ги почерпи.Може в случая съдия Куцкова да не е съгласна,но като цяло всички съдии са благосклонни към обирджиите,убийците и изнасилвачите,само да не са потърпевши и сурови към потърпевшите и оцелелите близки

53

Шаран -БГ

преди 10 години

Отвратително!Но в действителност подобно нещастие е необходимо да се случи и на ТЪПИТЕ юристи, и адвокати, и законодатели, за да проумеят, че като са измислили Конституция, чрез законите на Държавата, тя трябва да се спазва !!"Частната собственост е НЕПРИКОСНОВЕНА" Това означава, че влезе ли , крадец в чужд дом/ къща,двор, имот/собственикът може да го убие като куче! Само тогава ще си помисли да влезе или да не влезе. Да не говорим за кражбиа на вещи и още по малко за убийств!

52

₩&#165

преди 10 години

Бати каръците! Да попаднат на роднина на известна съдийка! Това означава, че ще ги пипнат...Аматьори трябва да са, щом са нямали инфо...

fallback