Снимка: Интерпол
fallback

Интерпол обяви за международно издирване Илиян Тодоров, осъденият за двойното убийството пред столичната дискотека „Соло”.

Снимката на 27-годишния мъж вече е качена до всички международно издирвани престъпници, които се търсят в целия свят.

Oще по темата

В досието на Тодоров в страницата на "Интерпол" е отбелязано, че той е издирван, за да излежи присъда по обвинения за убийство и тежка телесна повреда.

Както Dnes.bg съобщи, Илиян Тодоров трябваше да влезе в затвора в началото на месеца, когато присъдата му влезе в сила. През декември ВКС окончателно го осъди за убийството на Кирил Въжаров и Васил Александров през 2009 година пред дискотека "Соло", а в средата на месеца изтече срокът, в който той трябваше да влезе в затвора

Тодоров беше обявен за общодържавно издирване и е в ход европейска заповед за арест. От него обаче и до момента няма следа. Родителите му твърдят, че не знаят къде е, а правосъдното министерство допусна, че може би е в чужбина.

Същевременно Илиян Тодоров изпрати на 2 пъти обръщение и видео до българските медии. В имейлите си младият мъж категорично отхвърли вината си за убийството пред дискотеката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 10 години

В европейската преса излезе материал, от който се разбира, че от май 2014 година новородените в цяла Европа ще бъдат задължени да им се имплантира подкожен микрочип. Той ще бъде въведен задължително в държавните болници, но се планира това да стане задължително за всички лечебни заведения, съобщи frognews.bg, цитирайки италианската преса. ТАКИВА ЧИПОВе ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ И ПЕДОФИЛИ, А НЕ ЗА НЕВИННИТЕ ДЕЦА!!!!!!!!!!

49

Анонимен

преди 10 години

Този смотльо от 1 месец е в неизвестност, нашите как сега казаха на Интерпол :)

48

iliancho

преди 10 години

Abe pichove kvo znachenie ima dali sam gi ubil e..l ili ne. Az sam jiv zdrav prav I kyrav pecha se na plaja na ostrova na svobodata kadeto drugi zakoni ne vajat osven mestnite. Chukam si kuchki I si pusha purata s rom. Neme zanmavaite s prostotiii aho ubishate. Koe e..l e..l koi ne da e.Aide luka ot men che otivam na plaj.I da znaite ni sam balgarim MAKEDONETZ SAM MAKEDONETZ

fallback