Снимка: Булфото
fallback

Празен куфар вдигна на крак полицията и служителите на бившото ДОТИ – звеното, което се занимава с обезвреждане на взривни устройства, съобщи Нова тв.

Сигнал за изоставен куфар в двора на Физическия факултет в квартал "Лозенец" постъпва около 13.30 часа днес.  Минути по-късно районът е отцепен от полиция, а експерти по взривни устройства намират два куфара един в друг.

За да установят съдържанието в куфарите, експертите умишлено предизвикват две експлозии. Те обаче стреснали живеещите в столичния квартал. Оказало се, че изоставените куфари били празни.

„По-добре е да се взриви, защото първо е опасно за служителите и хората. Взети са всички мерки, за да се обезвреди товара. Няма нищо опасно. Хората са чули леки взривове”, уточниха от пресцентъра на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ за коледа и нова година организираха масови акции, а БСП и ДПС за коледа взривяват празни куфари, хахахахаха. Баси нещастниците.

15

анонимен

преди 10 години

До 7.Роботи за тази работа има отдавна.Но дали са купили е вьпроса?

14

Debora1

преди 10 години

"Оказало се, че изоставените куфари били празни."Не бъдете много сигурни ! Ако днес са празни утре може да не са празни.

fallback