Снимка: Булфото, архив
fallback

Общ преглед

Въоръжен грабеж е извършен този следобед в обект на фармацевтична фирма на бул. "Симеоновско шосе" в София, съобщиха от МВР.

Около 17,30 часа в дежурната част на полицията е получен сигнал, че в офис на булеварда, намиращ се в близост до "Околовръстен път", се извършва грабеж.

Минути по-късно на посочения адрес пристигнали екипи на СДВР. Междувременно обаче извършителите са успели да се оттеглят с автомобил в неизвестна посока.

В момента се извършва оглед на място. Заедно със собствениците на фирмата се уточнява дали и какво е откраднато от складовото помещение, отчитат от МВР.

Полицията работи за издирването и задържането на извършителите. При инцидента няма пострадали хора, допълват от полицията.

По информация на БНР нападателите са били петима души, като само един от тях е носил автомат. Около 17.30 часа петимата мъже влизат в офиса на фармацевтичната фирма и карат всички служители да легнат на земята.

Според разкази на свидетели за няколко минути въоръжените мъже са претарашили склада, където е подготвяна продукцията за експедиция и са се оттеглили от мястото.

Нападателите са обрали само оборотните пари в офиса, като нито една от касите, които се намират в офиса, не е била разбита, твърди националното радио, позовавайки се на полицията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

готин

преди 10 години

Е много хора са и ще ги гепят,и не ми се мисли после

27

batmario

преди 10 години

Друго са взели.Парите не са им трябвали.Мисля че някакво преразпределение на наркотиците се извършва.Предполагам че са взели документи някакви за да може някой без бой да излезе от пазара.В Бургас вече има нови хора които продават много качество,много грам за малко пари...с една дума зарибяват...Но по-важно е че го правят демонстративно,с коли за по 100 000лева показват класа и белите астри бягат като ги видят...Чувам че и по София нещо се случва---много качество за малко пари...

26

Анонимен

преди 10 години

Може и апартамента на Овчев-тестото да тупнете там няма никой. той е на границата заедно със цялата полиция за да ни пазят иначе волен-ефенди ще си използва средното пръстче ..ОСТАВКА ***!!

fallback