Бургаската сводница при влизане в съда. Снимка: Булфото
fallback

Районният съд в Бургас остави в ареста обвинената в сводничество Станка Бодурова. Съдия Моника Яханаджиян удължи мярката й за неотклонение "задържане под стража".

59-годишната жена беше задържана за предлагане на сексуални услуги. За "бизнеса" си, който е осъществявала от март тази година, тя е използвала девет жени на възраст от 18 до 30 години, които са се отзовавали по обяви на клиенти.

Oще по темата
Съдът реши, че срещу Бодурова има достатъчно събрани доказателства в досъдебната фаза и има реална опасност тя да се укрие. Освен че предстоят още следствени действия, 59-годишната жена не е с чисто съдебно минало, преди 6 години е имала присъда за кражба.

Станка, която бе арестувана на 20 ноември, поиска да бъда пусната под домашен арест. Основният й довод бе тежкото здравословно състояние на дъщеря й, която е шизофреничка и се нуждае от постоянни грижи.

Наред с това 59-годишната Станка Бодурова имала проблеми с високото кръвно и пиела хапчета, а продължителен престой в ареста със сигурност нямало щял да повлияе и на без това разклатеното й здравословно състояние, пледира адвокат Василева, служебен защитник на възрастната маман.

Тя изтъкна, че Бодурова е осигурявала препитанието на семейството си - въртяла е квартално кафене в "Меден рудник", в което е работела и болната й дъщеря.

При обиск полицията иззе от помещенията еротични атрибути - камшици, белезници, еротични играчки и други.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Европеец

преди 10 години

Най-старата професия,узаконена по целия свят,с изключение на най-развратните пост комунистически държави.

19

Венелин

преди 10 години

Тази за бардак в ареста а Цв. Цв. за няколко престъпления не е в ареста...

18

---

преди 10 години

Станка по стечение на обстоятелствата е искала да помогне на момичетата да хранят семейства.

fallback