Снимка: архив, Булфото
fallback

Продължава издирването на нападателите, които снощи обраха офис на куриерска фирма "Спиди" на ул. "Самоковско шосе" в квартал "Горубляне" в София.

Около 20:20 часа вчера петима души, въоръжени с автомати "Калашников", нападнаха служителка на фирмата и ограбиха парите от касите. Все още не е ясна сумата, която обирджиите са успели да отмъкнат.

Oще по темата
Нападателите са били с униформи и маски на главите на бившата ГДБОП. Засега не е ясно с какво превозно средство са успели да избягат.

За случая е уведомена прокуратурата. На място е извършен оглед. Процесуално-следствените действия и работата по разследването продължават, уточняват от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

ДОЛУ БКП

преди 10 години

Откакто са на власт тези социални люде, Господ да ги убие дано, всеки ден чета:-Кражба-Грабеж-Измама-Бежанци-Хуманитарна криза-Безработица-Строим къщи за ***-Даваме помощи НА ... *** -Очаква се спиране на пари по Евро програми поради не усвояване (според мен поради контрол и не знание как да ги откраднат)И все подобни и приятни неща ..

21

Ахахаха

преди 10 години

До Анонимен (19-ти коментар)Ахахаха, точно от шофьорите :D Те защото не крадат от горивото редовно, не бъзикат тахографа и не "чукват леко камиончето" или пукат гумите. Като те крадат много, направи си собствена фирма, карай си сам камиона, товари си сам палетите, намери си сам клиентите и вземи се научи поне да пишеш CMR...

20

гост

преди 10 години

От където дошли там отишли.

fallback