Снимка: архив, Impact Press Group
fallback

Таксиметров шофьор е бил пребит рано тази сутрин във Варна, съобщиха от местната полиция. 58-годишният мъж бил открит от случайни минувачи около 5.30 часа на пиацата на улица „Пирин“.

Минути след това преминаваща линейка е била спряна от тях и пострадалият бил откаран в Спешния център. Там лекарите установили контузия на главата и мозъчно сътресение. Пациентът бил освободен за домашно лечение след извършените прегледи.

По информация на варненската полиция сигнал за инцидента не е бил подаден на тел.112, а битият е отказал да подаде жалба до органите на реда.

Причините за побоя се изясняват, като основната версия, по която се работи, е, че таксиметровият шофьор е  бил нападнат след спречкване с колеги от бранша.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Банкеръ

преди 10 години

Този е бит от други бакшиши,понеже при възникване на скандал с клиент или друг водач се събират по 20 бакшиша за минута.Комично става когато участник в скандала е въоражен военен или полицаи,тогава жълтите калинки се разбягват,като *** и даже нищо не са видели после.Читав бакшиш е само лишеня от право да управлява автомобил.

11

Bubbles

преди 10 години

Не всички таксиметрови шофьори са ***, така че не слагайте всички под общ знаменател!

10

тито

преди 10 години

как обичам вечер блага ракийка и хубави новини....

fallback