Снимка: Булфото, архив
fallback

Полицаи от Своге арестуваха майка и син, откраднали близо 1 тон желязо от вилен имот, съобщават от Областната дирекция на полицията.

В края на миналата седмица столичанка заявила в районното управление на полицията в Своге, че къщата й в с. Реброво е била разбита и ограбена. Криминалистите изяснили, че в имота е проникнато за времето между 12 май и 19 септември след взломяване на входната врата.

По данни на тъжителката липсвали около един тон железни строителни материали и саморъчно правен циркуляр. Проведените оперативно- издирвателни действия установили извършителите -  66- годишната Т.М. и 41- годишният й син Е.Т. от селото, регистрирани неведнъж за кражби.

По безспорен начин се установило, че двамата са пласирали задигнатите от тях вещи в пункт за вторични суровини в Нови Искър. Жената не е задържана по здравословни причини, а синът остава в ареста за 24 часа, допълват от полицията.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по документирането му продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

111

преди 10 години

ZASTOTO NJAMA RABOTA ILI E ZA MALKO PARI

13

Анонимен

преди 10 години

До МемоКакво предлагаш?

12

Мемо

преди 10 години

Топ Топ Топ новината на dnes.bg в криминални новини от 24 часа седи на топ новина ! А става въпрос за кражба има няма за 200 - 300 лв. По случая е образувано досъдебно производство сега от съда ще се изхарчат около 2000 - 3000 лв. по делото полицаите, прокурори, съдии, държавни адвокати. Нашата полиция ни пази :)

fallback