Съседка показва къщата, където е станало убийството. Снимка: Impact Press Group
fallback

45-годишната Петя Балева е била застреляна, като вероятно зверството е извършил съпругът й, сочи неофициалната информация, по която работи полицията.

Разпитът на Георги, който е основен заподозрян за престъплението, продължава. Очаква се да му бъде повдигнато обвинение и да бъде задържан.

По думите на зетя на Георги Балев почерненият съпруг е сумист, а хобито му са ловът и препарирането на животни. По непотвърдена информация той е застрелял жена си в главата със законно притежавано оръжие, което е иззето от варненските органи на реда.

Oще по темата

И в този момент патоанатомите от Съдебна медицина продължават да извършват аутопсия на тялото на 45-годишната Петя.

Сигналът за трупа подал съпругът й Георги около 2 часа тази сутрин. Той разказал, че я търсил цяла нощ и накрая се натъкнал на ужасяващата гледка в семейната им къща.

Разследването на случая продължава. Образувано е досъдебно производство. От Варненската окръжна прокуратура обещаха подробности за престъплението, след като приключи аутопсията на трупа. Работи се по всички версии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

ОМГ

преди 10 години

ОМГ ве *** ли сте аз съм му приятел , няма как той да я е убил , той я обича <3 големи сте *** как може ве как ви достигна ум да го напишете :@

16

Анонимен

преди 10 години

ввно много филми гледа тоя чисто по американски

15

петя

преди 10 години

ТОЙ Е . ЦЯЛА НОЩ Е ТЪРСИЛ ОБАДИЛ СЕ НА СЕСТРА СИ ДА ПИТА КЪДЕ Е ЖЕНА МУ .ТОЙ СИ ОСИГУРЯВА АЛИБИ И ПОСЛЕ Я НАМИРА В КЪЩИ .ЖАЛКО ЗА ЖЕНАТА .

fallback