Снимка: архив, Impact Press Group
fallback

Около 40-годишна жена се е самозпалила в София късно снощи, съобщи bTV. Tя се е поляла с бензин и е пламнала, но е спасена от сервитьори от близкия ресторант "Болярка" в столичния кв. Слатина.

Пострадалата е без опасност за живота по първоначална информация и е закарана в болница. Инцидентът е станал малко преди 22 ч на ул. Иван Щерев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Софи

преди 10 години

Склонността към самоубийство си е психически проблем и не съм сигурна, че се влияе от политическата обстановка. Това, че сега се дава гласност на подобни случаи не означава, че това не са постоянни проблеми и че сефте се случва. Лято е и медийте се чудят с какво да си запълнят времето и пространството. Само се чудя, защо самоубиващите се спряха да ползват стари изпитани методи като белина в кафето, обесване, стреляне в главата и скачане от петнадесети етаж?!

24

лили

преди 10 години

ДО АНТИМУТРА:Не зная дали Б.Б е най -голямото зло раждало се в Б ългария,но със сигурност ти си най-големия празноглавец раждал се в България.Гледаш повърхностно и не търсиш причината за това ни положение.А може би вината е в нас?Ние си избираме управниците,а на такъв народ като теб такива управници му трябват.Да ги лъжат ,крадат,използват.За 50лв.години наред се купуваха гласове,а сега обвинявате само Герб,за кебапчета по изборите гласувахте за СДС И ДПС.Замисли се за начало в/у това!!!

23

Анонимен

преди 10 години

До петров до 1Петров,а ти чел ли си го?Ако да,как може да ти хареса,ако не,защо пишеш ?Планът е зловещ и в изпълнение на нашите политици действа безотказно.Нима те радва ,че населението трябва да се стопи,че здравеопазнето трябва да е жалко и нефункционилащо,че земеделието трябва да е унищожено,храната да е скъпа,образованието -сринато.Какво стана с България,произвездаща и изнасяща продукти от леката и тежка промишленост.Мразя дървени философи като теб,отричащи очевадното

fallback