Снимка: архив, Булфото
fallback

55-годишният Д.Г. от Варна е задържан за притежание на голямо количество оръжие и боеприпаси, съобщиха от МВР.

При претърсване на апартамент в пловдивския ж.р."Тракия", обитаван от мъжа, са иззети въздушна пушка, четири газови пистолета, множество патрони, гилзи, куршуми, лаптоп, инструменти и вещества за боеприпаси.

В жилището му пък във варненския ж.к."Възраждане" и в лекия му автомобил "Нисан Микра" са били намерени още 6 пистолета от различни марки, 3 пушки, револвер, 2 пълнителя, голямо количество боеприпаси от различен калибър, гилзи, проектили, 3 оптически мерника, 7 флаш-памети, 5 карта-памети и 77 таблетки ривотрил.

По случая е образувано досъдебно производство и материалите по него са докладвани в Районна прокуратура - Пловдив.

Варненецът е задържан в следствения арест на града под тепетата за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 10 години

Българските граждани трябва да се въоражават за да се защитят от рекета,побоя и убийствата осъществявани от ПОЛИЦИЯТА на тази страна.

26

Симо Хайха

преди 10 години

Газовото и пневматично оръжие с дулна енергия над 24 дж подлежи на регистрационен режим в РУП по местоживеене,ако не е извършена регистрация,може да бъде съставен акт(обикновено около 500лв) и оръжието отнето по преценка на началника на управлението.Много хора,като чуят за пневм. оръжие си представят стрелбища с капачки по морето.Система ПЦП достига кал до 12,7мм(има разработки до 15) и ТТ данните приближат до тези на бойно!!!

25

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До lulмежду другото аз минуси не поставям, да не си помислиш нещо лошо ...И АЗ НЕ ПОСТАВЯМ НИТО -,НИТО + ,А СЪЩО ТАКА НЕ ПИША КОМЕНТАРИ ЗАРАДИ - И + ,А ДА СИ ИЗКАЖА МНЕНИЕТО . И ТАКА ,ТИ И С ВИЛИЦА МОЖЕШ ДА МЕ УБИЕШ ,НО АКО СИ ДО МЕНЕ ,А С ВЪЗДУШНА ПУШКА МОЖЕШ ОТ 30-40 М. ДА МИ ИЗКАРАШ ОКОТО ,КОЕТО ДОРИ Е ПО-ЛОШО ОТ УБИЙСТВОТО ,САКАТ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ ! ВСЯКО НЕЩО ,С КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ РАНЯВА ИЛИ УБИВА ОТ ДИСТАНЦИЯ ,ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ : ПРАШКИ ,АРБАЛЕТИ ,ВЪЗДУШНИ ПУШКИ И Т.Н.

fallback