Гергана Червенкова. Снимка: Булфото
fallback

Софийският апелативен съд ще заседава днес по делото за екстрадицията на Гергана Червенкова, съобщи БНТ. Жената е подсъдима за участие в мащабна схема с онлайн продажба на лекарства.

Ако магистратите решат да я предадат на американското правосъдие, Гергана може да бъде осъдена на 68 години затвор.

Oще по темата

35-годишната жена има две деца.  Тя бе арестувана през декември 2012 за съпричастност към нелегална търговия с наркотични вещества на територията на САЩ. Делото й беше отложено преди месец, заради забавяне на превода на документи от САЩ.

Жената бе пусната под парична гаранция от 1000 лева. Тогава тя сподели, че се надява процесът да е справедлив и да се намери законов начин да се откаже екстрадацията й.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

чарли до тетката отк

преди 10 години

още с фустаня си ходиш *** повлекано, заложен е живота на невинен български човек, а ти си плямпаш затова какво ще си рекат хамерикаците убийци и милитаристи за нас, яяяяяяяяяя оди се изпощи и не се вескай тук

47

Чарли

преди 10 години

как така хамериканците я искат - това е българин, обвиняван от световните жандарми в нещо, което не е престъпление и какво хашият човек да опере пешкираако повярваме в новата прокурорска власт ще е сега!!!!! като покаже среден пръст на тези изедници,които скалъпват обвинение на невинен човек, защото истинският виновник си е платил

46

Аз казах

преди 10 години

Сега за да си спаси пърдялника , тази Трътла Мърлява ще заяви под клетва че не е знаела че Баща и е спал с Майка и . С нея е свършено , ако съда я признае за виновна , то Американците света ще обърнат наопаки но тя няма да оттърве затвора . Тя има по-добри шансове ако доброволно отиде на съд , а не да чака да я осъдят задочно .

fallback