Снимка: Булфото

Трима пияни водачи са заловени от полицията през изминалото денонощие. Снощи, около 22,30 ч. в с. Крушето за проверка е спрян лек автомобил "Мазда", управляван от 21-годишният А. А. от същото село, криминално проявен и осъждан.

При проверка на водача за алкохол с техническо средство, апаратът е отчел 1,46 промила. Същият е отказал кръвна проба за химичен анализ, отбелязват от пресцентъра на МВР. Задържан е за срок до 24 часа.

Тази сутрин, около 05,00 ч. на кръстовище в Г. Оряховица за проверка е спрян лек автомобил "Опел", управляван от 39-годишният К. Д. от същия град, неизвестен на полицията. В хода на проверката е установено, че водачът е седнал зад волана с 1,67 промила. К. Д. е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа.

Вчера сутринта стражишки полицаи също се натъкнали на пиян и неправоспособен водач. В града те спрели за проверка лек автомобил "Мазда", управляван от 34-годишният В. Г. от град Елин Пелин, криминално проявен и осъждан. Органите на реда са установили, че водачът не притежава свидетелство за управление на МПС. При проверка с техническо средство за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,57 промила. По трите случая в съответните полицейски управления са образувани бързи производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase