Снимка: архив Булфото

35-годишен ловец е пострадал при сбиване в заведение в Самоков, съобщиха от полицията в София. Снощи около 22.00 часа в дежурната част на районното управление в Самоков се получил сигнал от персонала на заведение за пострадал при сбиване мъж.

Незабавно към адреса били изпратени два полицейски автопатрула, както и линейка. Полицейските служители намерили пострадалия 35-годишен самоковец с контузни рани по лицето и главата. Той е транспортиран за лечение в местната болница, със съмнение за средна телесна повреда, без опасност за живота.

В хода на проведеното разследване криминалистите изяснили, че потърпевшият е запивал в компанията на двама други ловци. Между почерпените мъже, и тримата криминално проявени, възникнал ожесточен спор относно избора на ръководство на ловната им дружинка. Скоро под влияние на алкохола скандалът прераснал в сбиване.

Служителите на реда издирили и задържали побойниците. 51-годишният А.М. от Самоков и 34- годишният А.З. от с. Райово остават в полицейския арест за срок до 24 часа. По случая в РУП-Самоков е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase