Иван Костов. Снимка: БТА
fallback

Въоръжен мъж е нахлул в къщата на Иван Костов в кв. "Драгалевци". Това пише в 10.25 часа на официалната страница на Костов във Фейсбук. Инцидентът е станал рано сутринта на 11 май. Няма пострадали, а нападателят е задържан.

МВР потвърди информацията, че е имало такъв инцидент. Диспечер на частна охранителна фирма подал сигнал в полицията за мъж, проникнал в къща, намираща се в столичния кв. „Драгалевци“ към 8.00 часа. На място незабавно били изпратени полицейски екипи, които установили самоличността на мъжа. Той е с инициали  В.Г. и е на 36 години. Мъжът е от Плевен, с криминалистическа регистрация за кражба.

В хода на разследването станало ясно, че плевенчанинът прескочил в двора на къщата от съседен имот, маскиран и въоръжен със сгъваем нож.  Проникнал в жилището през отворена към двора врата и заплашил съпругата на Костов. Тя е успяла да запази самообладание и натиснала паник-бутона. Автопатрулът на охранителната фирма реагирал незабавно и задържали извършителя на деянието на място.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

428

Анонимен

преди 10 години

Аз няма да гласувам за червени гербери, за розови сергейове, за кърваво червени сайдери, за начервени кокуневи, за червиви с пари султани, за зачервени мутри от всякакъв нюанс на червената мафия !!! Аз ще гласувам за децата си и за паметта на дедите си , за БЪЛГАРИЯ с бюлетина 27 - надявам се оригинална !!!! За единствената дясна нормална коалиция !!! Да живее България !!!!

427

Анонимен

преди 10 години

Как може да има хора, които да мислят, че Костов САМ е инсцинирал този инцидент? Може ли да са толкова елементарни? Нали, след като нападателят е хванат и отведен в МВР, (което все още изцяло е подчинено на ГЕРБ), та след като "попадне" в ръчичките на полицията дето ни "пази, този пишман нападател ще си каже всичко? А има ли наивници, които да си мислят, че полицичта няма веднага да ни "осветли", че Костов се е "самонападнал" за да си вдигне рейтинга?

426

Мария Тодорова

преди 10 години

Искрено се надявам да е просто привличане на внимание в деня на размисъл, а не истина. Но някак твърде много ми напомня на "опита за убийство" на Доган преди време. *** сценарии с ложа режисура. Ако е така - жалко, Костов, вместо да спечелиш - загуби още повече избиратели. Но те отдавна си знаят, че ти не си и няма да бъдеш правилният десен избор...

fallback