Снимка: архив, Булфото
fallback

Полицията намери трупа на 3-годишното момченце от Пловдив, което е в неизвестност от неделя. Властите заловиха и 35-годишен мъж, за който се предполага, че е убил малкия Асен Инджев.

„Трупът на момченцето е открит в коритото на река Марица, опакован в найлонов чувал, а вътре с камък”, съобщи пред Dnes.bg говорителят на Окръжната прокуратура Галина Андреева.

Заподозрян в умишленото убийство е Ерхан Камбуров. Мъжът е живял с майката на 3-годишния Асен и многобройните му братя и сестри в една къща в квартал „Столипиново”.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза, за да се установят причините и мотива на убийството. Най-тежкото наказание за това престъпление е доживотен затвор без право на замяна.

„Извели сме всички деца от къщата, за да бъдат в безопасност”, заяви пред Dnes.bg директорът на Социално подпомагане-Пловдив Надя Танева. 

Тя поясни, че майката има психични проблеми, бащата на децата е в чужбина. Камбуров е задържан с постановление на наблюдаващия прокурор за срок от 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 10 години

do ranik56pisi na arabica, poviarvai mi 4e vsi4ki ste te razberat...abe sulio sopolrfski.. sto imeto ti ne na kirilik-bukvoik be sulio?poradi ste se sramis da se kasvas KAKA MOMAbai ti Kiro i bai ti Meto cel jivot sa pisali nalatiniarski

49

Мей-мей

преди 11 години

До МинаКоментарите касаят не невинната душа,за която е жалко,абезумната политика,която доведе до поощряване на размножаването на животинско ниво с всичките последици.При тези родители каква съдба го чакаше това дете? И моля не обиждойте зверовете,те се грижат предано за малките си!

48

Мей-мей

преди 11 години

До това доведе безконтролното размножоване поощрявано от всякакви видове помощи.Всички помощи за раждане и отглеждане на деца трябва да са до второ раждане и то от пълнолетни здрави индивиди!Всички хора с пхичични проблеми трябва задължително ,в интерес на обществото да бъдат поощрявани да прекъснат репродуктивните си способности.

fallback