Снимка: Булфото, архив
fallback

Млада жена е скочила снощи от покрива на жилищен блок в кв. „Христо Ботев” 1 в Ямбол, съобщава "Фокус".

Вчера около 20.15 часа в полицията е постъпил сигнал, че жена стои на покрива на блока. На място незабавно са изпратени два екипа, които при пристигането си установяват, че жената е скочила, заяви говорителят на ОД на МВР в Ямбол Татяна Павлова.

Жената е на 28 години, състоянието й е изключително тежко, с множество комбинирани комбинирани травми - счупени прешлени и ребра, травма на белия дроб.

Пострадалата е в реанимация, но в съзнание, посочи д-р Панайот Диманов, директор на МБАЛ „Св. Пантелеймон” в Ямбол. Д-р Диманов допълни, че при скока жената е паднала върху дърво, което е омекотило удара и е спасило живота й.

В момента близки и колеги на пострадалата организират транспортирането й във Военна болница в София. По неофициална информация жената с инициали В.И.М. работи като военнослужеща в поделението Кабиле.

Там работи и съпругът й, който също е военнослужещ. По непотвърдена информация жената е направила опит за самоубийство заради дългове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

ВАЛЯ

преди 11 години

До 54 57 58ЗАЩОТО ЗЛОБЕЕТЕ.АЗ СЪМ В ЧАС ,НЕ СА В ЧАС ТЕЗИ ТЕТО СЕ ПАЛЯТ СКАЧАТ ,ВЗИМАТ КРЕДИТИ И ПОСЛЕ НЕ МОГАТ ДА ГИ ВЪРНАТ,ЗАЩОТО НЕ СА СИ НАПРАВИЛИ СМЕТКАТА.

46

Анонимен

преди 11 години

До ВаляПодкрепям 54 и 57.Хората в провинцията една работа нямат, пък ти предлагаш да работят на три места.Не си в час.

45

с.до Валя

преди 11 години

Явно наистина си ***!Кой ти каза,че си седя вкъщи и не работя!?И какво общо има това с цялостната ситуация в България!?А тя е ужасна ако не знаеш!Пак ти казвам да престанеш да пишеш тия тъпотии защото се излагаш!

fallback