Снимка: архив, Reuters
fallback

Полицаи от Сливница задържаха 35-годишен мъж, вдигнал скандал във фризьорски салон и опитал насила да „фризира” бившата си жена.  За финал афектираният мъж задигнал телефона на жена си и я заключил заедно с маникюристката в салона, съобщиха от ОДМВР–София.

Случката се разиграла вчера сутринта във фризьорски салон на ул. „Клисура” в Сливница. Около 8.55 часа маникюристката и собственичка на обекта позвънила в полицията и съобщила за извършена кражба на мобилен телефон. Пред полицейските служители разтревожената жена разказала, че докато оформяла маникюра на своя клиентка, в салона нахлул бившият съпруг на 34-годишната жена, който още от вратата вдигнал скандал на майката на детето си.

В разгара на поредния семеен конфликт 35-годишният Т.М. грабнал първата попаднала пред погледа му ножица и мълниеносно отрязал кичур от косата на бившата си партньорка, след което взел и мобилния й телефон от близката масичка.

Когато маникюристката, станала неволен свидетел на необичайната сутрешна драма, го подгонила, Т.М. ловко се изплъзнал и за капак врътнал ключа, оставен за лош късмет от външната страна на входната врата.

Веднага след получаването на сигнала, полицейските служители отключили потресените от преживяното жени, а минути по-късно задържали и извършителя. Мобилният телефон, предмет на кражбата, е иззет.

Т.М. остава в полицейския арест за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

готиния

преди 11 години

всичко изпатква,тотал и това не е за хора със слаби нерви

26

lapeto

преди 11 години

toia narod istrestia napalno

25

така се прави

преди 11 години

До АнонименНякоя ВЕЩЕРКА му е казала, че й трябва КОСА , за да й направи МАГИЯ !!!

fallback