Снимка: Булфото, архив
fallback

Двадесет и петгодишен мъж е задържаният за убийството на десетгодишно дете край Ябланица, съобщи окръжният прокурор Кирил Петров, цитиран от БТА.

Заподозреният е задържан за 24 часа, до обяд ще му бъде повдигнато обвинение и поискана мярка от 72 часа, а след това и постоянна мярка "задържане под стража".

Oще по темата

Петров уточни, че и момиченцето и извършителят са от село Брестница.

Вчера към 17.45 часа на тел. 112 е подаден сигнал за открит труп на дете на територията на Ловешка област. Веднага на място  е изпратен полицейски екип, който е извършил оглед и е установил самоличността на детето - 10-годишно момиченце.

По главата на детето са открити тежки черепни травми. След като бъде готова съдебно-медицинската експертиза, ще се установи причината за настъпване на смъртта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

110

майка

преди 11 години

не говорехте така когато бяха изнасилени и убити сестри Белнейски обаче, или други български деца.Вие българите малко ли се трепете бе затова щото сте много учени извергът от квартал "младост"заколи двамата си приятели защото им дължи пари нали така ???защото вие българите сте много умни и образовани!!!Други като вас просто няма,вие сте злобни хора .

109

batevale

преди 11 години

По-интересно ще ми е да прочета съдебно-медицинската експертиза за смъртта на убиеца...

108

и все пак

преди 11 години

Oсвен това *** спял с майка си и сестрите си. Другите *** казват, че се хвалел, че е натаковал половината си рода..Интересно никой не се е оплакал. Да, има и нормални ***, но мисля, че не са повече от 2-3%. Хубаво е да си говорим за права, че всички сме еднакви..ама не е точно така..Все пак редно е да си говорим и с числа. Маргинализацията сред *** е в пъти по висока спрямо останалите етноси, тогава може ли да приравняваме тях с останали?Това са факти, числа, а пред тях и боговет

fallback