Снимка: архив, Булфото
fallback

Фелдшерка е загинала в линейка, която не е спряла при преминаване на товарен влак. Сигналът за инцидента е получен около 01.00 часа тази нощ в полицията в Карнобат, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Бургас.

Катастрофата е станала на третокласен път на 1 км по посока с. Мъдрино – Карнобат.  Линейка, управлявана от 58-годишен мъж от Карнобат не спира на задействани светлинен и звуков сигнал за преминаваща влакова композиция. Вследствие на това линейката е блъсната от товарния влак, движещ се от Шумен към Карнобат. От пътнотранспортното произшествие на място е загинала пътуваща с нея фелдшерка на 64 години от Карнобат.

Водачът на линейката е настанен за лечение в болницата в Бургас с фрактури на двете ръце със скъсвания на сухожилията, фрактура на лявата подбедрица и фрактура на едно ребро, с опасност за живота.

Млад мъж загина при друг нелеп инцидент, станал около 22.45 часа снощи по четвъртокласния път от с. Везенково в посока с. Велислав, община Сунгурларе.

Задната част на лек автомобил „Опел Кадет”, управляван от 34-годишен мъж от с. Велислав пропада в крайпътния скат при извършване на маневра на заден ход. Участъкът от пътя е с множество дупки по него.

Водачът се опитал, чрез ръчно избутване, да изведе автомобила на платното, но „Опелът” го повлякъл и премазал. Мъжът е загинал на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

D

преди 11 години

Само да спомена за незапознатите, че влак движещ се с 60 км/ч. има 3км спирачен път. При наближаването на бариера скороста се намаля на 40км./ч. и въпреки това вероятноста да спре клони към 0.

28

Анонимен

преди 11 години

МИ НЕОТДАВНА ЕДИН ТАКСИДЖИЯ СЕ СПРЯ ОТДОЛУ ПОД АВТОБУСА МИ.ГАРАНЦИЯ НЯМА !

27

Коментатор

преди 11 години

А бе то с тези стари линейки... Ако не може да изпревари влака, сигурно е била някоя стара руска или полска.

fallback