Мястото на инцидента беше оплискано с кръв. Снимка: Булфото
fallback

52-годишен мъж, родом от Силистра, е бил нападнат и мушкан с нож рано тази сутрин във Варна. Инцидентът е станал около 7.30 часа на спирка “Студентска” по пътя Златни пясъци-Варна.

От Спешна помощ съобщиха, че пострадалият е с рани по лицето и главата от нож, но опасност за живота му няма. Настанен е в болницата “Света Анна”. Кървавият екшън се е разиграл на метри от къщата, в която мъжът живеел със съпругата си. Работил в частна фирма като електротехник, твърдят съседи на семейството му.

По техни думи пострадалият и жена му живеят от няколко години във Варна, а са родом от Силистра. Те твърдят, че той се казва Данчо, по прякор Даката. На мястото на инцидента се прави оглед.

Полицията разследва случая. Очевидци твърдят, че мъжът е бил нападнат от група младежи. Извършителите се издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

цепете се мамка ви

преди 11 години

Не можах да разбера сега кой се опитва да си мери пи**ата, тези които си харесват града, или тези които не пропускат възможност да ги нахулят здравата... Оставете ги, не мога да разбера пък кфо се жегват бургазлиите, всеки си харесва града в крайна сметка, изглеждате по-жалки, и ви го казвам като трето лице. И Варна и Бургас и София ми харесват като градове, а аз съм от Пловдив... Ееее тъпо семе мамка му, начи дори да няма за какво, ще намери как да се разедини...

38

Анонимен

преди 11 години

Приятелю, кой е *** и невежа се вижда от написаното от теб. Както казах, не живея във Варна, а в Бургас. Отговарям ти на въпроса за парите. Бюджетът на Варна е 187 млн, а на Бургас около 156 млн за 2012 година. Както виждаш разликата не е малка, но защо така става, че в единия град се получават долу-горе нещата, а в другия цари разруха?! Бургас е спечелил 185 млн европари, а Варна 44.3.Това си зависи от местната власт...А вие си избрахте Киро и крадливите общинари за 4! път. Кой ви е крив?!

37

до 37

преди 11 години

Ето тази надменност ме дразни зверски и винаги ще го повтарям. Голяма част от варненците си живеят в измислен свят и се нуждаят винаги от внимание, винаги от признание. "Протестите тръгнаха от Варна", "ние сме носители на промяната"...добре, така е вие сте всичко каквото кажете. Спор няма, че имате голяма заслуга за събитията тези дни, но бъдещето ще покаже дали сме били прави. Ако се погледнете отстрани ще се смаете колко жалки изглежда грандоманщината ви. Покажете малко уважение към другите!

fallback