Снимка: Булфото
fallback

Двама души загинаха, а трима са тежко ранени при стрелба в столичния квартал "Димитър Миленков". Причината за разигралата се кървава драма най-вероятно е битов инцидент.

67-годишен мъж е влязъл в двора на съседите си и е започнал да стреля, в резултат на които на място е загинал 26-годишният мъж и са пострадали тежко две жени - на 28 и 56 години, и 22-годишен мъж. Те са откарани в болница, с опасност за живота.

След като се е прибрал, 67-годишният мъж се е прострелял. Той също е закаран е в болница, с опасност за живота.

По-късно в "Пирогов" е починала 28-годишната жена.

Сигналът за инцидента е подаде около 17.20 часа на тел.112. Според полицията причината за стрелбата е междусъседски скандал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

360

Ая

преди 11 години

До Анонимен 409 От думите ти е ясно, че ти си не по-малко нацисТ! Вие навсякъде и във всички времена не си оставяте ***, после "другите" не ви обичали. Паразитирате, ядете, подяждате, размножавате се безразборно и *** всичко около себе си. Винаги сте били такива и такива ще останете, а щом някой ви каже че не може да продължавате така, веднага го обявявате за расист, нацист и пр.

359

С Боливар

преди 11 години

Много е вредно да се палят гумите, особено за хората, които са болни от астма и исхемична болест, и същото за малките деца. Тези *** палиха гуми пред прозорците на този мъж. Ората копата било. В тази държава полиция не върши своята работа и затова се случват такива инциденти.

358

!!!

преди 11 години

Вече няма връщане назад ! *** трябва да напуснат България !

fallback