Снимка: Булфото
fallback

Тежка катастрофа на международния път Е-79 край село Лютидол отне живота на 35-годишен мъж, съобщи БНТ.

 Инцидентът е станал около 21 часа миналата нощ. По предварителни данни, шофьорът на лек автомобил се опитал да изпревари колона в забранен участък с намалена видимост и остър завой. Водачът на превозното средство се е ударил челно в движещ се насреща автобус със софийска регистрация. В него са пътували спортисти от Литекс Ловеч. Никой от пътниците в автобуса не е пострадал.

Над  три часа бе затворен пътя заради тежкото произшествия, а движението бе отклонено през обходен маршрут през Искърското дефиле.  Мездра-Ботевград е един от най-натоварените участъци, но ремонтът там вече няколко години се отлага заради липса на средства по европейските програми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

илиян

преди 11 години

Този човек ми беше втори братовчед и не знаете колко добър човек беше.Просто не е преценил ситуацията явно.На всеки може да се случи.Така, че не е хубаво да давате такива грозни коментари защото не се знае дали утре няма да сте вие в подобна ситуация или ваши близки.Нека почива в мир Павлин от село Люти Брод.

43

Хикс

преди 11 години

До Нина Георгиева-- ПО ЗАКОН ДА НЕ ПИПАШ РАНЕНИЯ -, когато става въпрос за човешки живот, се съобразяваш със ситуацията а не със закони... 112- съобщава се за инцидента и състоянието на MПС/пострадалите, след което АКО е възможно, се изваждат пострадалите, оказва им се първа помощ, обезопасяват се ако имат счупени крайници и АКО Е ВЪЗМОЖНО се транспортират до най близкото здравно заведение. Не винаги линейка или спасителен екип може да дойде навреме!

42

Нина Георгиева

преди 11 години

До АнонименЗащото по закон нямаш право да пипаш ранения!!! Помолих всички за някакво яке поне да го завият, никои не се съгласи. Следях му пулса постоянно, момчетата се опитаха да изтръгнат задната врата на колата за да го извадят ( само изкуствено дишане не сме му правили) Човека си имаше пулс през цялото време и дишаше! Да дойде *** сестра и да ми каже след като знам, че 10 секунди преди това съм му държала ръката и долавях пулса, да ми каже, че НЯМА пулс е престъпление!!!!

fallback