Снимка: Архив Булфото
fallback

Две момчета на 16 и 17 години от Горна Оряховица са прибрали 350 лв. от свой познат с обещанието, че ще му доставят марихуана.

Полицаите установили, че на 6 март тази година, около 21.00 ч. 25-годишен мъж от Шумен е предоставил 350 лв. на 17-годишно момче и 16-годишния му приятел и двамата от железничарския град с обещанието, че младежите ще му доставят марихуана.

След вземането на сумата двамата изчезнали и похарчили парите, като оставили купувача си да ги чака напразно.

Двамата са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е образувано бързо производство в РУП – Г. Оряховица за обсебване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

breh

преди 11 години

на мен сащо ми трчбват 350 лв , че детето ми остана гладно след като платих тока!

11

onz

преди 11 години

оня ден , дадох на едни моНчета 5000 лева за кисело мляко, ама те похарчили парите и сега не си вдигат телефона , моуа помогнете ако такова.сериозно, тия нормални ли са? 350 лева са половин декар лицерна бре , ***

10

До 9

преди 11 години

Абсолютно си прав, явно не всеки е запознат, но това си е така, когато направиха специализираният съд, първото дело беше за една цигара с марихуана ( пясък в очите ), в последствие в парламента не се сещам кой народен представител извади на трибуната пред всички още един джойнт, и попита нужно ли е да се сасипва бъдещето на един човек заради това че е решил да изпуши една марихуана, а да не изпие половин кило ракия !!!!

fallback