Снимка: архив, Булфото
fallback

Намерената убита млада жена в София е била бременна, предаде БНР. Най-вероятно момичето е било удушено.

От МВР са категорични, че става въпрос за убийство, но отказаха да разкрият допълнителна информация по случая засега. 

Трупът на момичето е открит в района на "Западен парк" снощи. Тялото е намерено в шахта на ул. "Суходолска" в столицата. 

Oще по темата
Бащата на жертвата я обявил за издирване, тъй като не бил виждал дъщеря си от 4 март. 

Източници от МВР са уверили, че най-вероятно става дума за битово-любовна история.  По случая има заподозрян, който се разпитва.

По информация на bTV жертвата е пребита с дърво, душена е, а накрая е захвърлена жива в шахтата. Момичето ходело с момче от ромски произход.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

conservator

преди 11 години

Без да се впускам в есеистично просвещение, бих само ви напомнил кой сме ние и как стигнахме до тук. Училището успя да научи децата на две от най- важните истини- семейството е развод, а секса е аборт.Как успя да го направи сами се замислете, но жестокостта е толкова присъщата на изплашения от неизвестността човек, че той може да направи всичко и да се съюзи с всички в това ужасно тягостно и неизвестно събитие, за да я преодолее.Паника! Бременност! Бременността не е аборт, не е и развод. Какво е

80

Анонимен

преди 11 години

"...Момичето ходело с момче от ромски произход..."Жалко за момичето. Но какво прави в катуна?! Разбрали са, че е бременна и са решили да не хранят още 2 гърла...

79

m

преди 11 години

ми никой от родителите и не би я убил затова че е бременна - без значение от *** или някав друг,винаги има решение за това (бременноста можеше да се прекъсне) но със сигурност не и убийство,само някой без мозък бил убил момичето просто ей така за да си реши "проблема"...колко жалко колко много мъка във България земята плаче!Глупавите хора са по опасни те не знаят ценности и какво е важно на този свят .Господи помогни!

fallback