Снимка: Архив МВР
fallback

32-годишен ихтиманец беше глобен, след като скъса три чифта белезници на полицията в Ихтиман, съобщиха от МВР.

Я.Г. запивал в нощта срещу 6 февруари до късно със свой приятел. След като двамата се нафиркали порядъчно, приятелят си спомнил за напусналата го съпруга. Тя живеела с родителите си в близкия блок. 

Двамата алкохолни другари спонтанно решили да се отбият при съпругата и да й поискат обяснение. След малко се озовали пред апартамента, където само след няколко минути престой започнали да блъскат и удрят вратата, сипейки закани и заплахи по адрес на бившата и родителите й.

Семейството се принудило да повика полиция.

Когато униформените пристигнали, изоставеният другар се вразумил, но верният му приятел Я.Г. се настървил още повече от намесата на служителите на реда. Той започнал да ругае и обижда. Тогава полицаите го закопчали и отвели в ареста.

Там обаче разумът отново отказал да се върне при Я.Г. Якият мъжага започнал да усуква белезниците и така до сутринта успял да скъса три чифта.

След като му бил съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство, още същия ден Я.Г. се изправил пред съда, където му била наложена административна санкция в размер на 300 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 11 години

А пък, хомосексуално настроените съвремени индивиди, могат да поемат по три наведнъж, хихи хихи.

44

РАНЪРА

преди 11 години

ЗНАЧИ НА ВРЕМЕТО ИМАЛО ЕДИН ЯК МЪЖАГА.ТА ОТИВАТ ДА ГО АРЕСТУВАТ ОТ БЛИЗКО ДО ПЛОВДИВ СЕЛО,СЛАГАТ МУ ПРАНГИТЕ И ТРЪГВАТ ДА ГО КАРАТ КЪМ ПЛОВДИВ,ОБАЧЕ ПО ПЪТЯ ПРАВИ ОФЕРТА НА КОНВОЯ ЧЕ АКО СКЪСА БЕЛЕЗНИЦИТЕ С ЕДИН УДАР ДА ГО ПУСНАТ/ПИЧАГАТА БИЛ МНОГО ДИВ И ОШЕ ПО ЯК-ПИЕЛ ПО 2 КИЛА ОТ ,,ДОМАШНАТА''/ТА КЪСА БЕЛЕЗНИЦИТЕ И МИЛИЦИОНЕРИТЕ СПИРАТ КОЛАТА М/У СЕЛАТА ИГО ПУСКАТ НА ОБРАТНО.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ СЪДБАТА СИ,ТОЗИ ПРИЯТЕЛ СЪЩО.УБИЛ ЧОВЕК С ЕДИН УДАР /ДАВАТ МУ СМЪРТНА.

43

той

преди 11 години

Ти май не знаеш стария дето късаше сезалово въже.

fallback