Снимка: Архив МВР

32-годишен ихтиманец беше глобен, след като скъса три чифта белезници на полицията в Ихтиман, съобщиха от МВР.

Я.Г. запивал в нощта срещу 6 февруари до късно със свой приятел. След като двамата се нафиркали порядъчно, приятелят си спомнил за напусналата го съпруга. Тя живеела с родителите си в близкия блок. 

Двамата алкохолни другари спонтанно решили да се отбият при съпругата и да й поискат обяснение. След малко се озовали пред апартамента, където само след няколко минути престой започнали да блъскат и удрят вратата, сипейки закани и заплахи по адрес на бившата и родителите й.

Семейството се принудило да повика полиция.

Когато униформените пристигнали, изоставеният другар се вразумил, но верният му приятел Я.Г. се настървил още повече от намесата на служителите на реда. Той започнал да ругае и обижда. Тогава полицаите го закопчали и отвели в ареста.

Там обаче разумът отново отказал да се върне при Я.Г. Якият мъжага започнал да усуква белезниците и така до сутринта успял да скъса три чифта.

След като му бил съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство, още същия ден Я.Г. се изправил пред съда, където му била наложена административна санкция в размер на 300 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase