Снимка: БТА
fallback

Тройно убийство с последвало самоубийство е най-вероятната версия, по която работят разследващите по случая с мъртвото семейство в Пловдив. Това съобщи на извънреден брифинг началникът на „Криминална полиция” – Пловдив Николай Кирков. 

Труповете на две деца - на 3 и 9 години, и на техните родители Георги и Николина Тепавичарови бяха открити от брата на Георги.

Най-вероятно 32-годишният баща е застрелял 28-годишната си съпруга и двете си деца, след което е сложил край на живота си. Той е имал законно притежаван пистолет и е работил като военнослужещ в авиобаза „Граф Игнатиево”. На този етап на разследването няма данни за съпричастност към случилото се на друг човек.

За последно братът на Георги е видял семейството в петък. Оттогава никой не отговарял на позвъняванията. Днес около обяд отишъл и отключил апартамента. Намерил първо трупа на снаха си в спалнята.

„По вратата нямало следи от взлом, а братът е имал ключове за апартамента”, поясниха от полицията. 



Доскоро жената работила като продавачка в магазин и искала да започне собствен бизнес. „Потресени сме от случилото се, бяха добро семейство”, коментира бившата работодателка на Николина.  Убитата съпруга е от Чепеларе, а съпругът й от Нареченски бани. 

„Проверява се дали семейството е имало задължения към банки и кредитни институции”, съобщи заместник-директорът на полицията Костадин Баков.
Oще по темата


Четиричленното семейство е обитавало ведомствено жилище към Министерството на отбраната.

Георги Тепавичаров е специалист по комуникационни, информационни и навигационни системи в Авиобаза-Граф Игнатиево, казаха от военното министерство.

Той е с висше образование, постъпил е в Българската армия през 2001 година, а от 2008 година е със звание сержант. Има висока атестация, препоръчан е бил за повишаване в звание, не са били забелязвани отклонения в поведението му. Георги е бил в платен отпуск от 8 януари до 4 февруари. Не е участвал в мисии зад граница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

180

Анонимен

преди 11 години

Няма нищо случайно ...съпругата излъчва " доверие " ...но дали е така наистина ?!Доста жени изглеждат обичащи децата си Майки ,но ... в действителност са най-обикновенни - Сексуални палавници . Когато съпругът разбере за какво става дума ...изхода е ... точно такъв . Най -т ъпото е и комплекса ...Тези деца не са от Мен .

179

Къш

преди 11 години

Прочетох коментарите за психотронните влияния и доста ме накарахте да се замисля. Преди няколко години след състояние на силен стрес започнах да се събуждам по едно и също време всяка нощ (2.44 или 3.44) и да чувам шум, предизвикващ зловеща тревожност и потиснатост, като непрестанно боботене е. Страшно потискащ шум, няма сън след това. Тогава имах много изострена чувствителност и беше ад около 6 месеца. Става въпрос за София. Може да са теории на конспирацията, но има нещо гнило.

178

анонимен

преди 11 години

Бог да ги прости,много жалко за децата. Не съм съгласен с повечето от вас, като че ли е търябвало да сложи край на всичко това , като убие всички. Имал е заеми е и...майната му , няма да му вземат децата я. Човек, който слага край на живота си и на семейството си , за мен е пълен ***, дори и повече, само се замислите, това са просто пари, хартийки, а до къде може да стигнем, не мога да го проумея. Само ми е жал за децата, дца беше гръмнал само себе си, но не и децата си!...

fallback