Снимка: Булфото
fallback

Завърши разпоредената от ръководството на Агенция "Пътна инфраструктура" спешна проверка по повод тежкия пътен инцидент на път III-2008 в близост до село Езерово, съобщиха от агенцията.

Направени са замервания на мястото на инцидента и те показват, че има достатъчна широчина в дясната лента за движение, по която безпрепятствено да премине лек автомобил, разминавайки се с автобус без дупката на платното да оказва влияние на движението.

Oще по темата

Припомняме, че зверската катастрофа стана около 7 часа сутринта на 8 януари т.г. в близост до село Езерово.
 

По първоначални данни причината за катастрофата е голяма дупка на пътя. В опит да я избегне „Опел Тигра“ се занесъл по заснежения път и се ударил странично в идващия насреща автобус с работници.

В леката кола пътували три жени, две от които починаха, а третата се бори за живота си.

Анализът на експертите от ОПУ-Варна и централната администрация след направените огледи на място доказват, че технико-експлоатационните характеристики на пътния участък не могат да бъдат категорично квалифицирани като основна причина за възникването на пътно-транспортното произшествие.

Още през миналата година е предвидена рехабилитация на пътя да бъде извършена през 2013 г. Строително-монтажните работи ще започнат през пролетта, посочват от АПИ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

137

V i okolu Varna niam

преди 11 години

136

тати

преди 11 години

В България демографският срив придобива все по-застрашителни размери, а населението на страната падна под 7 милиона. И в това няма нищо учудващо. За повечето българи развитието отдавна вече не е приоритет.!!! Приоритет е оцеляването. Надеждите и стремежите на повечето хора са сведени до това да не изпаднат в пълна мизерия. Вече никой на прави дългосрочни планове, вече никой не се впуска в нови начинания.!!! демографските показатели и новите данни за нарастването на бедността и имотното разслоение подсказват, че за развитие могат да мечтаят не повече от милион-милион и половина българи .!!!! Все по-голяма става и групата на така наречените работещи бедни - хора, които имат работа, но доходите им са толкова ниски, че ги обричат на мизерно съществуване. !!!!Междувременно корумпираната прослойка в държавното и общинско управление и безскрупулната олигархия продължават с политически протекции да изсмукват оскъдните ресурси на държавата. !!!! Изглежда политическият елит отказва да осъзнае както мащабите на българското бедствие, така и собствената си безпомощност да го овладее, обобщава Александров.????? Все повече родопски турци търсят спасение от бедността и заминават за Турция, която за разлика от България изживява икономически подем.!!!!! Очертава се нова изселническа вълна, сравнима по мащаби с прогонването на българските турци през 1989 година. ????В същото време все повече гърци се заселват в България - но не защото България е забогатяла, а защото Гърция обеднява все повече заради кризата, обяснява Харалан Александров.

135

Анонимен

преди 11 години

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE dupkata ne e vinovna i da e samo edna......

fallback