Снимка: архив, Impact Press Group
fallback

Пътни полицаи от Монтана задържаха мъж, който се опитал да ги подкупи, за да не му напишат акт за нарушение, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Към 15.40 часа вчера полицаите спрели за проверка 25-годишният С.С. от Търговище, който шофирал без колан "Мерцедес" по главен път Е-79 в района на разклона за монтанското село Трифоново.

Когато подали на С.С. кочана с актовете, за да подпише, той поставил банкнота от 5 лева в него. На място била извикана оперативна полицейска група, шофьорът бил отведен в полицията за разпит.

Срещу него е заведено досъдебно производство за опит за подкуп на длъжностно лице, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

99

Анонимен

преди 11 години

да ти се връща на най-милото

98

различен

преди 11 години

Лелеее, колко сте шумни и активни! Може би, защото не можете да четете! "Когато му поднесли кочана с акт да го подпише......". Ама нали Вие *** правите "тези" катаджии такива. Защото извън границите сте като млади невести. А ходете там да се правите на мъже със старите си строшени кошници! Ще идете, ама друг път. Щото сте ***. Тук можеш да си плюеи на воля, пък там ще те ударят през устата. Като сте *** и искате да сте тарикати, плащайте и си трайте.

97

Анонимен

преди 11 години

Скоро не съм чел толкова смешна новина! Как ще дадеш 5 лева на катаджия и ще се надяваш да ги вземе?

fallback