Пострадалият е откаран в болница. Снимка: архив Булфото
fallback

19-годишен неправоспособен водач, който се е преобърнал край Плиска, е с опасност за живота, съобщиха от полицията в Шумен.

Около 03:49 часа тази сутрин е получен сигнал, че на пътя между Нови пазар и Плиска, в близост до Плиска, е станал пътен инцидент. На място веднага е изпратен полицейски екип от Нови пазар.

Те установили, че БМВ, с шуменска регистрация, управлявано от 19-годишно момче от село Каспичан, е излязло вляво от пътното платно и се преобърнал.

Момчето е откарано в МБАЛ Шумен, с травми на главата и лява ръка. Настанен е за лечение с опасност за живота. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

При направените справки, е установено, че е неправоспособен водач. Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 11 години

До Азima i selo kaspichan na 10 km ot grada

15

Анонимен

преди 11 години

Българинът се респектира САМО от дебела сопа(тръба) или яки глоби.От всичко друго файда няма.

14

Гяурграфия

преди 11 години

"забелязал съм, че повечето мозъчни инвалиди в следпуберитета и с чалга образование се заплесват по немски автомобили (без Опел) случайност ли е, закономерност ли е... ?! "Да му пуснат Азис на момчето- ще рипне да кълчи и да щрака с пръсти. Добре че е бил сам, можеше и друг да пострада от гъзария. Ако немеца знаеше какви *%?* им купуват колите в ***, щяха да си закрият представителството на момента.

fallback