Снимка: Архив Dnes.bg
fallback

17-годишен младеж е задържан за хулиганство, след като наръгал мъж в Костинброд, съобщават от полицията.

Около 21:40 снощи на телефон 112 е получен сигнал от мъж, който е наръган с нож в крака. Пострадалият е А.З. на 30 години от село Голяновци.

Мъжът стоял на автобусна спирка, когато покрай него преминал микробус “Мерцедес Вито”. А.З. се припознал - помислил, че в микробуса пътуват негови познати - и направил знак на превозното средство да спре.

От микробуса излезли обаче трима непознати и го попитали какво иска. Мъжът се извинил и обяснил, че е станала грешка. Тримата от микробуса обаче не останали доволни от отговора му. Единият се приближил към А.З. и го пробол с джобно ножче в задната част на лявото бедро. След това тримата се качили на “Вито”-то и отпрашили в неизвестна посока.

Мъжът позвънил на 112 и потърсил помощ. В Спешния медицински център се оказало, че има прорезна повърхностна рана с дължина около 3 сантиметра.

От полицията пък се задействали, за да хванат извършителя. На ул. “Н. Й. Вапцаров” засекли въпросния микробус с тримата мъже в него. Изяснило се, че нападателят е 17-годишен от Костинброд. Той вече е регистриран за кражби и е известен на детска педагогическа стая. Задържан е за 24 часа, но след снемане на обяснения е предаден на родител.

Образувано е досъдебно производство. Продължава работата по пълното изясняване на случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 11 години

ами така е ще става още по лошо в цигландия.*** са недосегаеми

12

Джалат

преди 11 години

Порнал го с ношката под пъпа: Уоррррлуоооаааа !

11

XXL

преди 11 години

*** приказка...

fallback