Снимка: МВР
fallback

Столични полицаи откриха над 50 000 фалшиви билети за столичния градски транспорт, съобщиха от полицията.
В хода на полицейска операция бил проверен лек автомобил „Хюндай Алантра”.

В него имало чувал с жълти билети с номинал от 1 лев. Колата е собственост на 46-годишен мъж от Пловдив, който вече е осъждан за фалшификации.

След разследване полицаите претърсили жилище в столицата, където живеел познат на пловдивчанина. Там са открити още три кочана с розови билети за пътуване по линиите на градския транспорт, според експерти – добри копия на оригиналите.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.276 от НК. Материалите са докладвани в Софийска районна прокуратура. Действията по разследването продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

none

преди 11 години

Абе какви са тези кочани? На всеки кочан, последното число на първия билет е 1, а последното число на последния билет е 0. Тези са си фалшиви отдалече :D

11

Тодор Живков

преди 11 години

Да ви е честита демокрацията, българи! Един кокошкар дръпнал чантата на съдийка във Варна СЕДЕМ години в кауша ефективно. А за един човешки живот две условно. При мен *** Кирил РАШКОВ беше осъден на 30 години изправителен труд в Белене. Желю Желев го пусна на свобода и за два отнети човешки живота, за търговия с наркотици, отвличания, изнудвания, изнасилвания и рекет, демократичният съд и на него му даде две години. Да ви е честита демокрацията, барабар с гей-парадите на САЩ!

10

Анонимен

преди 11 години

Интересно как ли е щял да пласира билетите.

fallback