Снимка: архив Булфото
fallback

БМВ с пловдивска регистрация, което се е движело по магистрала “Тракия“ с 257 км/ч, е засечено от камера за скорост  при отклонението за с. Динката.

Началникът на КАТ "Пътна полиция" - Пазарджик главен инспектор Тодор Тодоров уточни, че колата е пътувала за София. На шофьора е наложена глоба от 900 лв.

Ако някой има намерение да счупи този рекорд, като вдигне 300 км/ч, трябва да знае, че ще бъде санкциониран с 1400 лв., коментира Тодоров.

Той припомни, че в началото на ноември автомобил с пловдивска регистрация е засечен да се движи с 247 км/ч, а на друга кола камерата отчела 237 км/ч, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

Анонимен

преди 11 години

Чак пък "лети" с 257км/ч ...това скорост ли е? Аз редовно си карам на 306, но какво да правя като радара им отчита само на "7"-ци :)

77

qwer

преди 11 години

"Ако някой има намерение да счупи този рекорд, като вдигне 300 км/ч, трябва да знае, че ще бъде санкциониран с 1400 лв., ...."Бреййй този Тодоров така стресна тези безумци,че сън сега няма да ги хване, ха ха. С такива ниски глоби за притежателите на скъпи возила просто е смешно да се заплашва. За да се вразуми вразуми българинът са нужни много строги наказания и глоби,такива, че да му унищожат половин годишният доход и част от свободният живот.

76

777

преди 11 години

Дайте на нашия бай *** ракия,чалга и лека кола Бмв или Голфи гледайте безплатен цирк.

fallback