На мястото е извършен оглед. Снимка: архив Impact press group
fallback

43-годишен мъж се е обесил в Русе, съобщиха от полицията в града. Сигнал за обесен мъж на дърво, на бул. ”Родина” в Русе, в района между жп линията и оградата на завод „П. Караминчев” е подаден вчера около 13.40 часа на тел.112.

Мъжът е бил забелязан от преминаваща група младежи. На място е извършен оглед от дежурна оперативна група и съдебен лекар.

По случая е заведено досъдебно производство. По-късно става ясно, че откритият е 43-годишен мъж от Русе. Според първоначалната информация не са установени данни за насилствена смърт. Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Лейди

преди 11 години

Не обвинявам никой не обвинявам нито тогавашното правителство нито сегашното - сама си нося кръста !! И само за пояснение не взимам пенсия от бащата на детето ми защото нямахме подписан брак. Никой не ми помага защото баща ми е пенсионер с 210 лева пенсия!!! Питаш ли ме от колко неща съм се лишила за да има всичко необходимо през годините за детето за да го облека нахраня и има някакви играчки не като на връстниците му но все някакви! Та приятел не ми казвай че самоубийството е изход от всичко

19

Лейди

преди 11 години

До банкеръБанкеръ... не знам за твоят приятел но ще си позволя да ти дам пример с мен самата: на 33 години съм имам син на 7 баща му почина в нелеп "инцидент" както ми съобщиха през 2006 година. Синът ми беше на година и 4 месеца от тогава си го гледам сама със сега заплата 500 лева кога я дали кога не цялата. Знаеш ли как се намира работа когато чуят че имам дете? Знаеш ли как се справям с 500 лева и без никаква помощ! Какво предлагаш да взема въжето и да го метна на някое дърво ли ???

18

Анонимен

преди 11 години

До Ми6о , какво озна4ава ДОРИ там съ6то има кастинг !

fallback