Снимка: Bulphoto
fallback

Въоръжен грабеж в денонощен магазин във Велико Търново разследват служители на Районното управление на полицията в града.

В събота около 05,00 ч. мъж с поставена маска на главата влязъл в магазин на ул. “В. Левски”, заплашил с пистолет 20-годишната продавачка и поискал парите от оборота, съобщиха от областната дирекция на полицията в страта столица.

Жената издърпала касовото чекмедже, нападателят се пресегнал и взел сумата от 250 лв., след което предупредил служителката да не се обажда на никого. После излязъл от магазина и се оттеглил по бул. България".

По данни на потърпевшата мъжът е бил висок около 165-175 см., на 19 – 20 г., със слабо телосложение.

По случая в полицейското управление е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Студентка

преди 11 години

Според мен на 20 години не може да е толкова отчаян, че да тръгне да прави въоръжени обири :) Работа има за всеки, друг е въпросът, че някой не е съгласен да работи за малко пари! Но всеки сам си преценява риска - дали ще работи за малко пари, или ще я кара чрез незаконните методи. Жалко, че няма да го хванат, защото щом го е направил един път, ще го направи и втори, и трети .. А още по-жалкото е, че и да го хванат, най-много една условна присъда да му пляснат! ;)

32

Анонимен

преди 11 години

glada e po silen ot toka a drogate e po silna ot trifazen tok

31

Красимир

преди 11 години

Точно в събота, точно в 5 часа, на ЦБА-то на бул. България един ни извади пистолет, бяхме с 3ма мои приятели. След като прочетх статията отидохме и дадохме описание. Дано го хванат !

fallback