Снимкa: Dnes.bg
fallback

Полицаи от РУП-Труд издирват извършителка на измама, успяла да завлече 79-годишна жена с 5000 лева, съобщиха от МВР.

Неизвестната посетителка знаела, че в дома има болен човек, и когато позвънила на вратата, успяла да замае домакинята със способностите си.

Уверила я, че на болния е направена магия и тя може да я развали. За целта възрастната жена трябвало да извади всичките налични в къщата пари, над които непознатата да изрече заклинанията.

Едва след като гостенката си тръгнала, домакинята разбрала за измамата и се обърнала за помощ в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Тоз-онзи

преди 11 години

Има разни луди крави, които по соц-а са намазвали само и пенсиите са им добри и дават за магии и други простащини. Има баби и дядовци, които са се разбили от работа и вземат по 100 лв и не могат да си купят хляба . повечето от тия, които крякат, че са им ниски пенсиите вземат повече от другите пенсионери,същите тези жаби се качват в 7 часа сутринта в автобусите и крякат,че искат да седнат. Има добри старци и има дърти нахални тарикати. Повечето от нас няма да доживеят до пенсия. Не е ли странно?

41

Анонимен

преди 11 години

Бедната пенсионерка, как дала спестените 5 хил. лева, държани у дома ей така на непознатата вълшебница! От къде така заделени парици ... такава сума. Бравос, пенсионери само така а ние деца гледаме с 240 лв. т.е. за мен 120 и за детето 120. Интересно защо така аз не мога да събера вкъщи 5-6 хил. лева и да си ги държа за всеки случай.

40

NEL

преди 11 години

...Е СТАНАЛО Е ЗАКЛИНАНИЕТО...ПАРИТЕ СА ИЗЧЕЗНАЛИ...ТЦ.ТЦ.ТЦ...НЕ СЕ НАУЧИХА..

fallback