Снимка: Архив Булфото
fallback

36-годишен мъж от Свищов бе арестуван след като катастрофира с краден автомобил, в който са били натъпкани 5 отмъкнати от него овце, съобщават от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

В рано в сряда сутрин около 05,50 ч. в полицейското управление в Павликени е получен сигнал за катастрофирал автомобил на четвъртокласен път между Павликени и с. Върбовка.

Изпратеният на мястото полицейски екип е установил преобърнат до банкета лек автомобил Опел Астра, в който е открит заклещен 36-годишният А. М. от Свищов. Освен него в автомобила са намерени и 5 овце.

В хода на извършената проверка по случая е установено, че опелът е обявен за общодържавно издирване.  Мъжът е привлечен в качеството на обвиняем за противозаконно отнемане на МПС и с постановление на прокурор е задържан за 72 часа.

От разследването станало ясно още, че негов съучастник е 37-годишният Т. Н., с прякор"Мерджана", от Бяла Черква. Мъжът е криминално проявен и осъждан, обявен е за общодържавно издирване.

Допълнително е установено, че в периода 11-12 септември от кошара в плевенското село Градище са били откраднати 22 овце, собственост на частни стопани. Намерените в катастрофиралия автомобил животни са разпознати от единия от тъжителите.

Работата по доказване и документиране на цялостната им престъпна дейност продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

lilly.alex.35

преди 11 години

aman ot nagli *** i partiq ataka uuuuuuuuuuuuu...uz ve4e sme evropeici i ziveem v demokrati4na darzava 4lenka na evrosauza. kade ti kiro na kiriq

45

HST

преди 11 години

А бе, dnes.bg, що не пишете за *** дето са хванати да берат желязо от Дунав мост? Използвали ниското ниво на Дунав и подбрали една от колоните на моста. И вместо да ги подведат за подривна дейност и тероризъм, след разбит са освободени.

44

to all

преди 11 години

Четете "борба", там има всичко - снимки, имена, брой присъди. Почуствай се информиран.

fallback