Снимка: архив, Булфото
fallback

Полицаи задържаха мъж в с. Труд, срещу когото е повдигнато обвинение за системно малтретиране и побой над 5-годишния си син, съобщиха от МВР. 

След анонимно обаждане в районното управление около 13.30 часа вчера полицейски служители посетили дома на мъжа и заварили момченцето голо и босо, завързано за метален стълб в двора.

Бащата обяснил, че е оставил сина си там преди около 2 часа, след като го набил с пръчка.

Детето е отведено в болница за оказване на медицинска помощ, а по-късно е настанено от социалните работници в кризисен център в Пловдив, тъй като майката в момента е в чужбина.

По случая е образувано досъдебно производство срещу бащата - Д.Д. /на 54 г./ от Съединение.
По данни на полицията в момента мъжът изтърпява пробация за кражба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Младенова

преди 11 години

Точно в ИНТЕРНАТИТЕ ще се "грижат" с ЛЮБОВ и ВНИМАНИЕ.Там има по много от всичко Любов да искаш......По скоро майка му да се върне,ама едвали.Да го пуснат за осиновяване и да се молим да попадне на ХОРА.

30

Мей-мей

преди 11 години

Наказания трябва да има ,но всичко с мярка!Какъв е този баща,който е оставил 5 год. дете до има достъп до заплатата му?Ако се установи системно малтретиране,детето трябва незабавно да бъде изведено от дома и да се отнемат всякакви помощи от държавата завинаги.

29

Темерут

преди 11 години

Брей, ами тоя с пробацията за кражба за какво го е бил, и вързал? Да не би за да не краде? Ей, сега ако бяха крумовите закони, тоя нямаше да може да вдигне ръка на сина си...

fallback