Колата, където е убита жената. Снимка: Булфото
fallback

30-годишна управителка на заведение е убитата жена в Слънчев бряг тази нощ, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал около 1.00 ч.  в района на х-л “Гларус”, когато непознат мъж е намушкал М.З. от Самоков.

Тялото на жената е намерено в близост до паркиран лек автомобил “Ауди Q 7”, с варненска регистрация, управляван от 18-годишния С.К. от Несебър.

Oще по темата
Убитата е била намушкана в дясната половина на тялото, а младежът по дясната ръка .

Той разказал, че докато жената се качвала в автомобила му, от храстите се приближил непознат мъж, който й нанесъл няколко удара с нож.

Младежът се опитал да я защити, като също бил наранен, след което непознатият избягал от местопроизшествието.

Към момента са проведени два огледа, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели, проведена е аутопсия и са назначени множество експертизи по образуваното досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

99

Анонимен

преди 11 години

само витошките комплексирани маймуни могат да плюят така. това първобитно племе управлява България. ако жената беше от софия нямаше да ги има тези коментари.

98

шок!

преди 11 години

Леле, Боже, ужас... Колко прости и злобни хора има на този свят! Разни комплексирани мъже, които явно нямат какво да предложат нито интелектуално, нито визуално, нито финансово на една красива и самостоятелна жена, седнали да я плюят, и то - мъртва! Вие нямате капка възпитание и морал, бе, *** !

97

kukla

преди 11 години

Вие *** и бавни ли сте?? Коментари в които се плюе по една млада жена,убита по адски жесток начин..Щом една жена е успяла и красива значи е к***а..да комплексарчета с малки..... покажете колко малки душички имате,защото си умирате от яд,че една такава жена ама никогаа няма да ви обърне внимание.Това е България--да си красива жена с професия значи да си к***а,а да плюеш по починал човек те прави пич...

fallback