Снимка: архив Булфото
fallback

Проверяващи от Агенция “Митници“ намериха 10 000 къса цигари без бандерол в депо, което вчера е било проверено и са били иззети 20 000 къса контрабандни цигари.

И по двете разкрития са образувани досъдебни производства по описа на Митница Столична.

Днес служителите на  отдел Митническо разузнаване и разследване при Митница Столична и на Икономическа полиция провеждат специализирана операция срещу разпространението на нелегални цигари на Женския пазар в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Еlektra

преди 11 години

Така е господа управляващи. Като унищожихте цигарените фабрики , увеличихте цените на цигарите,забранихте продажбата на тютюн по магазините, празните цигарени гилзи. Защо? За до процъфти контрабандата. Да печелите вие и *** по кварталите,нали са ви избиратели.А тези ,които останаха без работа след като бяха закрити предприятия? За кого са законите? За народа ? Не! Сега си градите имидж с дребните разкрити пратки.Хвала на вас безбожници за унищожението на един народ .Кое е следващото?

5

КИРЕ ТАПИРО

преди 11 години

ЦЪ ЦЪ ЦЪ

4

анонимен

преди 11 години

бре..каква стана тя? е ми Българина не иска да си купува от магазините в БГ цигари защото са му скъпи..и държавата все по яростно се бори срещу мераците на гражданите..обаче се получава обратният ефект..колкото повече се бори..все повече има..бе цигарите станаха като наркотиците..колкото повече се борим..толкова повече стават

fallback