Снимка: Impact Press Group
fallback

Полицията задържа общо шестима мъже за побоя на горския стражар по пътя между Самоков и Ихтиман, съобщиха от МВР.

Арестуваните са криминално проявени. Четирима са осъждани за редица престъпления. Само преди няколко месеца единият от тях – на 23 години, е излязъл от затвора. Изтърпял е ефективна присъда за нанесена телесна повреда.

Oще по темата

Шестимата са в ареста след упорито издирване от МВР, продължило две денонощия. Двама от нападателите бяха задържани вчера в Правец, останалите - в Самоков.

Гамените пребиха във вторник с камъни и юмруци горския стражар, след като го принудиха да излезе от автомобила му. 58-годишният мъж бе откаран в болница с две спукани ребра и множество травми и охлузвания.

След побоя мъжете изхвърлиха колата на жертвата в крайпътното дере.

Освен 23-годишния затворник, който има и предишна ефективна присъда от 3 години и 6 месеца за грабеж, и другите са стари познайници на полицията.

Единият е осъждан за незаконно преминаване на държавната граница в района на Петрич, втори за шофиране в пияно състояние, трети - за неколкократна горска сеч, а шофьорът на мерцедеса, с който е блъсната колата на горския служител, е регистриран за нанасяне на средна телесна повреда.

Мъжете са задържани за 24 часа в РУП- Самоков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

пратете ги на Путин

преди 11 години

Горският е длъжностно лице , а тия пожари са напаст Е и ако сега тия вандали не ги осъдят по бързата процедура и не ги приберат на топло , нямаме държаваВ Русия за една песен срещу Путин три момичета бяха осъдени на две години в трудов лагер, а дали ще искат и тия шестима вандали да приемат за шест години заради побоя над нашия горски

76

dan

преди 11 години

Никой нищо няма да им направи, защото догодина идват избори,а това са най-важните гласоподаватели!!!

75

Чачи

преди 11 години

При Бай Тошо имаше бой, тормоз и дисциплина, понеже нямаше смисъл от гласуването. Нямаше никакво *** своеволие по онова време, мангулите си знаеха мястото. Това е най - елементарния признак, по който може да се съди, че правителството не го е еня за народа - да задържи тъпите *** гласове се товари с демагогия народа. И понеже всички в парламента са умствено увредени, никога няма да разберат, че 7млн > 1/2 млн.

fallback