Снимка: БТА
fallback

След като днес бяха задържани двама души заради българския кораб, натоварен с 3 т кокаин, собственикът на фирмата-оператор на кораба Дойчин Дойчев също е в ареста, съобщи БНТ.

Първоначално Дойчинов е бил извикан за разпит, а впоследствие е преценено, че трябва да остане в ареста - засега за 24 часа.

Oще по темата

Задържаният кораб до преди няколко месеца се е казвал "Бургас 3". По време на последния му рейс преди арестуването името му е било сменено на "Свети Николай".

Според информация на "По света и у нас" на екипажа на кораба е обяснено, че промяната на името и регистрацията на фирмата-собственик се налагали поради финансови затруднения и за да се гарантира безпрепятственото връщане на кораба в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 11 години

do 32 3 tona na pazara 6te stanat kam 6-7 a moje i pove4e zavisi kolko go smesiat,po 140lv grama ti smiatai kolko pari sa tova na 6 tona sa 840mil

30

Бургас

преди 11 години

ДСто взе здраво да гори браво ГЕРБ

29

Анонимен

преди 11 години

пак българи ,там да ги оставят да ги съдят за да си получат наказанието ,защото ако ги върнат тук пак ще ги пуснат и всичко ще се потули ,в бг.мафия е държавата

fallback