Снимка: МВР
fallback

Полицията в Бургас издирва три деца, част от руска група почиващи, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Това са 10-годишната Елена Михайловна Бачинская, брат й - 12-годишният Виктор Михайлович Бачинский, и сестра им - Зинаида Михайловна Бачинская,14-годишна.

И трите деца са граждани на Руската федерация като са част от руска група от общо 20 почиващи деца, настанени в хотел “Делта – палас” в Слънчев бряг.

Децата са пристигнали у нас на 15 август.

Елена, Зинаида и Виктор са напуснали хотела на 15.08 около 08.30 ч. непосредствено след закуска, като до момента са в неизвестност.



Те са издирвани във всички съседни хотели, в местността около хотела, плажната ивица на Слънчев бряг и всички заведения в близост.

ОДМВР – Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация за местоположението на децата да съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 11 години

защо сте им пуснали цялата информация? сега някой мойе да им вземе данните и да си направи нова самоличност на тяхна сметка... българска работа...

15

Анонимен

преди 11 години

И сега след като ги намериха мога да кажа СЛАВА НА БОГА ЧЕ СА ЖИВИНо ръководители защо допуснахте това?Цял един ден да не знаете къде са три деца от групата ви и то в чужда страна?Познавате ли си децата или сте дошли случайно на почивка с тях?

14

Анелия

преди 11 години

Дано да са добре живи и здрави и скоро да ги намерят

fallback