Снимка: архив, Булфото
fallback

33-годишна жена почина след жесток побой от приятеля й в Бургаско, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал в събота около 22 часа в село Българово. Сигналът в полицията е подаден от самия побойник, с когото починалата живеела на семейни начала.

Жената била откарана в бургаската болница, където вчера е починала вследствие на нанесените травми.

От извършената аутопсия на трупа на жената е констатирано, че причина за смъртта са нанесени множество съчетани травми по цялото тяло, които предизвикали масиран кръвоизлив в мозъка и прекъснали артерия на гърба, довело до анемия.

Заподозрян в извършения с юмруци и ритници побой е 42-годишния Г.М. Той е тестван с дрегер за употреба на алкохол, като апарата отчел 1,17 промила (взета му е кръв за анализ).

В резултат на извършения оглед на местопроизшествието, при което са иззети веществени доказателства и биологични следи, както и след разпити на свидетели и провеждането на следствен експеримент, вчера Г.М. е привлечен в качеството на обвиняем за убийство.

Наложена му е мярка „задържане под стража за срок от 72 часа”. По първоначални данни причината за извършеното деяние е битова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

men

преди 11 години

СТРАНДЖАТА ako utre nqkoi tap selski bek reshi za prebie dashterq ti zada si zapazi chesta taka li shte govorish... aman ot prosti hora kato teb s Nano mozaci. za takav pomiar smart.....

75

Анонимен

преди 11 години

otnemaneto na jivot da se nakazva sas smartno nakazanie ,tva che balgaria e v evrosauza nee problem da ima smartno nakazanie na ypravliavashtite im e ygodno da niama tokova zashto li..

74

Пирин

преди 11 години

до 82, изключително ***, комплексиран тип, наричащ себе си "СТРАНДЖАТА", новината е за убита жена а не за накърнената чест на някакъв пияница и долен ***!!!! СМЪРТ

fallback