Снимка: архив, Булфото
fallback

Двама мъже са се удавили край село Синеморец, съобщиха от полицията в Бургас.

Инцидентът станал днес около 12.20 часа на неохраняем плаж „Липите” край Синеморец.

Телата са извадени от екип на Регионален граничен сектор-Бургас.

По първоначални данни плажуващите софиянци - П.Т., 50-годишен и Х.С., 48-годишен, чули виковете на давещи се деца и влезли в морето въпреки силното вълнение "сологан", което според специалисти в момента е между 2 и 3 бала.

Мъжете успели да спасят подрастващите, но мъртвото вълнение ги отнесло навътре във водата и те се удавили. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Моливчо

преди 11 години

Моля "ochevidec"написал коментар 38 и 43 да коментира и допълне нещо ако съм пропуснал или сбъркал.

73

Моливчо

преди 11 години

Всичко това го написах заради коментара на "Ochevidec".Ако той наистина е бил на плажа ......то нека коментира всичко това.За информация на всички останали пиша това със закъснение ,защото днес се върнах от Синеморец.Както и да кажа истината: ВЪВ ВОДАТА БЯХА ЦЯЛО СЕМЕЙСТВО-мъж,жена,момченце и момиченце!!!!!!!!!!!!!И четиримата се бяха изплашили доста здраво във водата!Не бяха много навътре/на около 20-30 метра от брега/. ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ДВАМАТА МЪЖЕ!!!

72

Моливчо

преди 11 години

Сигурно го беше наел при хотел "Бела Виста".Чак тогава дойдоха и двама от "Гранична полиция"с един джип.Качиха се до нас на скалите и с бинокъл откриха телата на мъжете чак на другия край на залива/при другите скали и пътеката към плаж "Листи"/.Извадиха телата и някакви мъже им правиха изкуствено дишане.Не разбирам от медицина но ........май вече беше късно.Ноктите им бяха посинели.Жалко за хората.Смели мъже!!!!Дано Господ им прости!!!Искаха да помогнат но......ето какво се случи!

fallback