29-годишният правнук е арестуван. Снимка: Архив Булфото
fallback

29-годишен мъж от Велико Търново е задържан за убийството на прабаба си, съобщиха от Областната дирекция на МВР в старопрестолния град.

В четвъртък около 20,00 ч. в полицейското управление във Велико Търново е получен сигнал от Спешна помощ в града за починала 86-годишна жена в жилището си.

След огледа по трупа били открити следи от насилие. На мястото незабавно е изпратен полицейски екип и дежурна оперативна група.

При първоначалния оглед в присъствието на съдебен лекар по трупа на възрастната жена са установени травматични увреждания по лицето и шията.

Тялото е откарано във великотърновската болница за аутопсия. Резултатите от нея са показали, че смъртта е настъпила вследствие на удушаване.

След проведени незабавни разследващи действия е установено, че деянието е извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин от 29-годишния й правнук, който живеел в дома на прабаба си.

Той е привлечен в качеството на обвиняем, като е направил е пълни самопризнания. Мотивът за престъплението е битов, разкриват от полицията. Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 11 години

Ах какво мило правнученце си е отгледала прабабата. Ама как си е възпитала децата; те - техните, направо семейна идилия. С нож, въже, чук и 2 пирона в главата...

31

Анонимен

преди 11 години

На 86 години да имаш 29 годишен правнук?Къде са мйката. бащата. бабата. дядото?Какво е да живее с прабаба и да я убие.Или е *** или ***.

30

Анонимен

преди 11 години

Научете се да пишите грамотно и на кирилица!

fallback