Неподкупните Гроздан Грозев и Станислав Зарков. Снимка: Булфото
fallback

Полицаи задържаха турски гражданин, който се опитал да им даде подкуп.

В късния следобед, на главния път до паркинга "Извора на Белоногата" край Харманли, катаджиите Гроздан Грозев и Станислав Зарков спрели тир заради забраната за движение на камиони в горещините.

Двамата започнали да съставят акт на шофьора - И.С., на 54 години, когато турският водач хвърлил в багажника на патрулката им банкнота от 50 евро.

Униформените щракнали белезници на ръцете на мъжа и го отвели в харманлийската полиция, където е образувано досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

_Ястреб_

преди 11 години

58 - Написаното от Жоро е вярно, както написаното от мене е вярно. Е, какъв е проблема сега? Нашата история може и да е срамна, но историята си я история. Не можем сега да седнем и като българите да си съчиняваме нова версия на историята всеки божи ден - коя от коя по фантасмагорична! Тези твои катаджии са съвременната форма на някогашните хайдути - спираш пътници и ги обираш. Няма да се чудя, ако след няколко десетилетия тия катаджии се озоват и те в пантеона на българските национални герои!

45

_Ястреб_

преди 11 години

Май нещо имате алергия срещу истината. Фенът на Крума дори казал:" ...да злорадстваш на нещастието..." Ей, ти май не си чел коментарите по надолу на манганизираните великобългари, ха! Само като видиш байрака на Ястреба и почваш да плямпаш дивотии наизуст изглежда!!

44

Анонимен

преди 11 години

Момчета,не оплювайте турските шофьори на тирове защото когато ти се скапе новия внос на пътя,единствено турски тираджия ще спре да ти помогне.Всички останали"велики" европейци:чехи,поляци,германци,унгарци те подминават като малка гара.И в такава ситуация думичките"Не олду комши,проблем?"ше бъдат като балсам за вашите уши

fallback