Колата е минавала неправомерно. Снимка: архив Булфото
fallback

12-годишно момиче и 35-годишна варненка са загинали в неделя, след като локомотив връхлетял върху автомобила им, информираха от областната дирекция на МВР в морската ни столица.

Трагедията се разиграла около 15.25, а сигнал за инцидента подал влаковият диспечер. Той съобщил в Дежурната част на “Транспортна полиция”, че в района между гарите Вълчи дол – Дончево, влак 28991, който е преминавал през жп прелез с включени светлинен и звуков сигнал, ударил неправомерно преминаващ “Фолксваген Голф” с варненска регистрация.

Колата била управлявана от 36-годишен мъж, който се отървал без никакви наранявания. На място починала съпругата му, а дъщеричката му издъхнала малко след като била закарана в шоковата зала на болницата „Света Анна“ във Варна.

По случая е образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Анонимен

преди 11 години

А ти бе, Ген, като какъв се изживяваш тук?!!!

69

Ген

преди 11 години

Пак много експерт, много нещо... Бог да ги прости хората, не сте били там да знаете каква е била ситуацията. Стига сте люпили семки по форумите няма да ги върне хората това...

68

Izik

преди 11 години

Тука в Холандия писаха един българин дето се беше опитал да се съзтезава с подвижния мост ама не успял, спирачки - беше станал на хармоника - срам, срам...

fallback