Мъж загина след сбиване с приятели. Снимка: архив, Булфото
fallback

Яник М. /41 г./ от монтанското село Владимирово е загинал вчера след сбиване с двама свои приятели, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Яник М., Борис Б. и Красимир К. се събрали в дома на Борис, където изпили голямо количество алкохол. След това тримата се скарали за жена, сбили се и в разпрата Борис и Красимир изхвърлили Яник през прозореца от втория етаж. С множество наранявания той бил откаран в болница в Монтана, където издъхнал  няколко часа по-късно.

Побойниците са арестувани, срещу тях е образувано досъдебно производство, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Веско

преди 11 години

... е тая има голям избор хахахахахахаха

54

допълнение към 62

преди 11 години

абсолютно си прав, само че нямаше свобода на словото, нямаше толкова медии живеехме като коне с капаци в една прекрасна затворена страна.......

53

Цар Иван Шишман

преди 11 години

До: баче кикоСелски, объркал си се много да знаеш! Откакто съм се родил северозападния регион си е северозападнал регион, добре че докато бяха баба и дядо живи гледаха прасета та имаше какво да ядем! По селата си беше нормално да се сбият пияни *** и често имаше и убити. А имаше и много удавени деца в язовири и езера като Рабиша например. Говоря за събития отпреди 1989 г., недей да обвиняваш други, освен комунистите за това!!!

fallback